
آموزش 0 تا 100 افزایش رتبه این سایت از رتبه 19 به 2 رتبه 19 گوگل در 15 روز !
بعد از غیبت طولانی که در بخش وبلاگ داشتیم، امروز در خدمت شما هستیم، انشاءالله قصد داریم از این به بعد بصورت منظم و با مطالب آموزشی [واقعا] اختصاصی و دست اول خدمت شما باشیم. در این مطلب، میخوایم به بررسی یک نمونه سئوی موفق و اصولی بپردازیم. سایت [شرکت رایان پشتیبان] که در زمینه (خدمات شبکه و کامپیوتر) فعالیت داره و جز معدود سایتهایی هست که واقعا با جون و دل هم وقت هم انرژی و هم هزینه کردند تا به هدفشون برسن.
هزینه رو بولد کردم، چون شاید اکثر سایتها که میخوان به اهدافشون در سئو برسند، .وقتی پای هزینه برای سئو در میون میاد، شونه خالی میکنن و میگن با همین بودجه اندک دیگه یه کاریش بکنید خودتون. مثلا میگیم باید رپورتاژ ثبت بشه اینقدر هزینشه، تولید محتوا با این ویژگیها باید انجام بشه طی این مدت و خلاصه یه کار یک شبه نیست و واقعا کار مستمر و منظمی رو می طلبه.
شما هم این مشکلو دارید؟
شما هم سایت مورد نظرتون رو تا یه جایی بالا آوردید. ولی رتبش قفل شده؟
هر کاری میکنید سایتتون از صفحه 2 یا 1 جلوتر نمیاد؟
هر سئوکاری به شما مشورت داده بازم نتیجه نگرفتید؟
فکر میکنید گوگل قانون خاصی داره و بعضی سایتها واقعا مسخره بالا اومدن و حقشون رتبه های بالای گوگل نیست؟
پس:
این مطلب رو تا آخر بخونید، چون این مطلب [فقط] یک مطالعه موردی نیست. [بلکه] رازهایی از سئو رو برای شما بازگو میکنم. راه حل خیلی از مشکلاتی که هنگام سئو پیش اومد و نقشه (0 تا 100) سئوی سایت بصورت مرحله به مرحله برای شما بازگو میکنم. مطمئن هستم بعد از خواندن این مطلب، میگید عجب؛ چه راه حل های جالبی بوده که الان متوجه شدم. این سایت هم مثل (شاید) سایت شما در رتبه 19 موند و تکون نمیخورد، بک لینک اسپم رو شناسایی کردیم و حذف کردیم و خیلی کارهای دیگه که در ادامه مفصل توضیح میدم.
لطفاً؛ این مطلب رو با دقت و بدون عجله بخونید، تا مطالب رو به درستی متوجه بشید.
فهرست
بک لینک وبلاگ، قبل از شروع کار :
بله، درست شنیدید، قبل از تحویل گرفتن سئوی این سایت، کلی وبلاگ مرتبط با سایت ایجاد شده بود و از همون روز اول توی اونها، بک لینک درج شده بود. البته در این وبلاگها بصورت منظم مطلب هم درج میشد و مشکلی مشاهده نمیشد. و من عکس العملی در قبال این وبلاگها اون موقع نشون ندادم چون دیدم تاثیر منفی روی سایت نزاشتن. حالا در ادامه عرض میکنم که این وبلاگها قضیشون به کجا کشید…
سئوی داخلی
- مشخص کردن کلمات کلیدی مربوط به هر صفحه:
صفحات مرتبط با کلمات کلیدی مشخص شد و سئوی داخلی اون صفحات رو انجام دادیم. باید برای هر صفحه نهایت 2-3 کلمه کلیدی در نظر گرفت. هر چقدر تعداد کلمات کلیدی یک صفحه بیشتر بشه امکان افزایش رتبه اون کلمات در گوگل کاهش پیدا میکنه.

کلمات کلیدی مربوط به هر صفحه
از نکاتی که باید توی بحث سئوی داخلی انجام داد اینه که نباید برای هر صفحه، بیش از 2-3 کلمه کلیدی در نظر گرفت. وبمسترها دوست دارند یک صفحه رو با 10 کلمه بالا بیارن که این کار در سئو یه کار اصولی نیست و هیچ وقت با اون 10 کلمه توانایی رسیدن به رتبه 1 گوگل رو نداره. پس سعی شد کلمات کلیدی مشخص بشه و کلمات کلیدی مربوط به هر صفحه مشخص بشه.
برای سئوی هر صفحه، 1 الی نهایتا 3 کلمه کلیدی در نظر بگیرید
- محتوای داخلی لندینگ پیج ها؛ ملاک رقبا هستند.
وقتی شما میخواید یک صفحه ایجاد کنید و اون صفحه رو با کلمات کلیدی در گوگل بالا بیارید، باید اول محتوای رقبا رو چک کنید که این خودش بحث مفصلی داره که من اینجا خلاصه عرض میکنم. حداقلش اینه که شما باید [5 الی 10 رقیب] صفحه 1 گوگل با کلمه کلیدی مدنظرتون رو ارزیابی کنید، و ببینید تعداد کلمات صفحه آنها چقدر است؟ ممکنه یکیشون 700 کلمه باشه. اون یکی 1500 کلمه، اون یکی 1200 کلمه و الی آخر، شما باید از نظر تعداد کلمات بکار برده شده در صفحه لندینگ پیجتون، از همه رقبا بیشتر باشه.
صفحه مورد نظر شما، از نظر تعداد کلمات و عکسها از تمام سایتهای رقیب یه سروگردن بیشتر باشه
2000 کلمه رو چطور در یک صفحه جای بدیم؟
اگر شما بخواید این همه متن رو یکجا بدون نظم و بدون استفاده از جلوه های جذاب رسانه ای در سایت بزارید، قطعا کاربر سایت رو ترک میکنه. پس باید متن رو با استفاده از جلوه های زیبا و المانهای گرافیکی زببا کنید تا برای کاربر هم جذاب باشه و هم مفید.
[البته لزوما 2000 کلمه نیاز نیست]، عرض کردم بستگی به رقبا داره. البته nail patel (چهره معروف سئو و مارکتینگ) نظر متفاوتی داره، ایشون میگه در هر حوزه تعداد کلمات فرق میکنه. مثلا در حوزه تکنولوژی متن ایده آل 1200 کلمه هست. در حوزه گجت، مثلا 300 کلمه و …
لندینگ پیج خودتون رو با استفاده از عکسها و المان های زیبا، جذاب طراحی کنید
دو مثال از لندینگ پیج های طولانی و قوی
[برای درک بهتر، پیشنهاد میکنم روی عکسها کلیک کنید تا در صفحه جدید باز بشن]
( صفحه شماره 1 )
( صفحه شماره 2 )
در مورد نسبت تعداد کلمات به رتبه در گوگل اگر شک دارید بهتره آمار زیر رو یه نگاه بندازید:

میانگین تعداد کلمات 10 رتبه برتر گوگل
می بینید که میانگین تعداد کلمات 10 رتبه برتر گوگل بین 2450 کلمه الی 2000 کلمه است. البته این آمار مربوط به وب انگلیسی هست و در وب فارسی نتایج باید بررسی بشه. ولی طبق چیزی که من دیدم نتایج مشابه همین بررسی هست.
افزایش CTR
یکی از مهم ترین نکات در بالا اومدن کلمه کلیدی در گوگل، اینه که CTR (نرخ کلیک به ازای نمایش در نتایج گوگل) بالایی داشته باشه. که این مورد از طریق نوشتن یک [عنوان و توضیحات متای جذاب و مفید و سئو] ایجاد میشه. اینکه چطور یک عنوان و توضیحات جذاب و مفید و سئوشده داشته باشیم شاخص هایی داره که در یک پست مجزا انشاءالله راجع به اون صحبت خواهیم کرد.
در عنوان و توضیحات سایت، عبارات مفید، جذاب و سئو شده قرار بدید.
در تصویر زیر، شما دو سایت رو میبینید، به توضیحات متای هر دو سایت نگاه کنید. سایت اولی، توضیحات متای زیباتر، مفیدتر و سئو شده همراه با استفاده از کلمات کلیدی رو داره، ولی توضیحات متای سایت دومی فقط اسپم کلمات کلیدی انجام داده، حتی فاصله بین عبارات هم رعایت نشده. اینجاست که وقتی میگیم گوگل دنبال رضایت کاربره، یعنی شما حین سئو باید در نظر داشته باشید که رضایت کاربر اگر جلب نشه سئو هم برای شما فایده ایی نداره.
شما اگر کاربر گوگل باشید و به دنبال خدمات شبکه باشید، روی کدوم سایت کلیک میکنید؟

مورد 1 رو ترجیح میدید یا مورد 2؟
برخی موارد جهت افزایش CTR پستها جهت درج در عنوان و توضیحات متا:
- استفاده از اعداد (بخصوص اعداد فرد)
- استفاده از پرانتر و کاراکترهای مشابه
- استفاده از کاراکترهای خاص
- استفاده از “|”بجای “-” در عنوان و توضیحات
- استفاده از کلمات کلیدی برای سئوی سایت
اگر این تکنیکها رو انجام بدید خواهید دید که CTR سایت شما (همونطور که در تصویر زیر در وبمستر تولز) میبینید افزایش خواهد یافت. و این رشد کلیک ها رو خواهید دید.

افزایش CTR در گوگل وبمستر تولز
وقتی CTR شما افزایش پیدا کنه، و کاربر درون سایت شما بمونه، یک سیگنال رضایت کاربر به گوگل ارسال میشه و گوگل سایت شما رو مفیدتر تشخیص میده و رتبه سایت شما رو افزایش میده.
برندسازی
احتمال زیاد از اهمیت برند در سئو شنیدید و اینکه اهمیت برند در سئو افزایش یافته و گوگل اهمیت بیشترش بهش میده، ولی خیلیامون شاید ندونیم منظور از برندسازی یعنی چی. خب بزارید اینجور بیان کنم، گوگل میگه من به سایتهایی که برند معتبر و بزرگ دارند و در دنیای واقعی (و حتی در فضای مجازی و وب) معروف هستند، حقشون اینه که در رتبه های برتر گوگل جای داشته باشند. شما شاید بپرسید خب چرا باید اونا بیان بالا؟ جواب اینه که گوگل به دنبال رضایت کاربرانش هست نه سایتها و برندها. اگر گوگل یه مشت سایت صفرکیلومتر به کاربر نشون بده بگه بیا اینا سایتهای پرمحتوا تری هستند، کاربر از نتایج گوگل ناراضی میشه و به صفحات دیگه میره تا به سایتهای معروف برسه. (یا حتی بدتر، ممکنه کابر از گوگل لفت بده 😲 و بانس ریت گوگل بره بالا 😆)
گذشته از شوخی، هم برای خودم و هم برای دوستام پیش اومده که از نتایج گوگل ناراضی بودن و در بینگ جستجو کردن (بخصوص در دوران دانس گوگل در مرداد 97 که نتایج به شدت تغییر میکرد و گوگل نتایج غیرمعمولی به کاربر نشون میداد)
برندسازی از این جهت اهمیت داره که یک شاخص مهم برای رضایت کاربران از برند شماست، و وقتی برند شما بین کاربران محبوب باشه، گوگل به این محبوبیت اهمیت میده
بزارید یک مثال ساده بزنیم.
اگر گوگل به برندها اهمیت نمیداد چه اتفای می افتاد؟
اگر شما در گوگل سرچ میکردید “دانلود IDM” و گوگل بجای سایت پی سی دانلود، سافت 98، و دانلوها و سافت گذر و یاس دانلود، سایتهای صفر کیلومتر ناشناخته ولی پرمحتوا رو به شما نشون میداد (فرض کنیم این سایتهای صفرکلیومتر محتواشون از این سایتهای بزرگ سئوشده تر و کاملتر باشه)، شما به عنوان یه کاربر تعجب نمیکنید؟ نمیگید این سایتها معلوم نیست از کجا اومدن؟ اصلا میدونید اون سایتها لینکشون مستقیم هست یا نه؟ اصلا دوست دارید وارد سایت ناشناخته ای بشید که قبلا ازش دانلود نکردید یا از سایتی که دهها بار ازش دانلود کردید و میدونید به چه صورته؟
یا فرض کنید شما یه کالای دیجیتال رو سرچ کنید، اگر بجای دیجی کالا و فروشگه های معتبر و بزرگ، فروشگاه های اینترنتی ناشناخته در رتبه های بالای گوگل بودند، حتی شما که وبمستر هستید وارد اونا میشدید؟ پس برای همینه که گوگل به برندها، اهمیت میده.
معمولا از هر 10 رتبه اول گوگل، 8 الی 9 تاشون، سایتهای معروف و بزرگ و مسن و و پستهای بالای یکسال عمر هستند.
شاخص محبوبیت برندی در فضای مجازی اینه که فالوورهای شبکه های اجتماعیش بالا باشه و با پیج تعامل داشته باشند، و برند در گوگل سرچ بشه یا به تنهایی یا به همراه کلمه کلیدی، و شاخص برند محبوب در فضای غیرمجازی اینه که حداقل برندش در گوگل سرچ میشه مثل سازمان سنجش و خیلی از ارگان های دولتی که هیچ سئویی روی سایتشون انجام نمیدن و در شبکه های اجتماعی هم حضور ندارند.
معمولا از هر 10 رتبه اول گوگل، 8 الی 9 تاشون، سایتهای معروف و بزرگ و مسن و و پستهای بالای یکسال عمر هستند.
+ تنها راز جستجوی برند شما در گوگل: برای اینکه کابران بتونن برند سایت شما رو در گوگل سرچ کنند تنها یک راز وجود داره، اگر این راز رو ندونید [حتی] اگر در تلویزیون و بیلبورد هم تبلیغ کنید باز کاربران شما [هیچ وقت] نمیتونن برندتون رودر گوگل سرچ کنند.
اگر برند سایتتون رو به درستی با دامین تون هماهنگ نکنید. این مشکل بوجود میاد که کاربر وارد سایت شما میشه و فرض کنید از سایت شما هم خوششون بیاد. میبنه دامین اینه: gascooler.com دفعه بعد که خواست به سایت شما سر بزنه تو گوگل سرچ میکنه “گاز کولر”. بنظر شما میتونه به سایت شما هدایت بشه؟ آیا گوگل این دامین رو به عنوان “گازکولر” شناسایی میکنه؟
- برند شما با دامین شما یکی باید باشه. مثلا اگر اسم سایتتون دیجی کالا هست. دامین سایتتون هم باید همون باشه.
- برند سایت شما اختصاصی باشه نه عمومی.
- برند سایت رو در عنوان صفحه اصلی و در انتهای عنوان صفحات سایت اسم برند سایت به این شکل قرار بگیره: چگونه بک لینک بخریم – سوپروب

اشتباه برندینگ سایت

نمونه موفق برند سایت
کاربر نمی تواند با سرچ برند شما، سایت شما را در گوگل پیدا کند.
در ادامه با ما همراه باشید، تا قضیه اصلی که چگونگی رسیدن از رتبه 19 به رتبه 2 در 15 روز رو عرض کنم…

محتوای ویژه اعضای خبرنامه
این بخش از مطلب، ویژه اعضای خبرنامه سایت می باشد، لطفاً جهت مشاهده این بخش از مطلب، ایمیل خود را وارد نمایید.
بک لینک pbn
بک لینک در سایتهای pbn سوپرب [که البته در این سایتها اصول pbn رعایت شده] است. ما برای این سایت در دهها سایت از سایتهای بک لینک سوپروب [به روش صحیح] اقدام به ثبت بک لینک کردیم و نتجیش رشد کلمات کلیدی بود. و یک کمپین لینک سازی دائمی هم برای این سایت روی صفحات و کلمات مختلف این سایت اجرا شد. و نتیجه مثبت حاصل شد.
اینجا میخوام نکته ای عرض کنم. برخی از سایتها حرف از مضرات خرید بک لینک میکنن و میگن خرید بک لینک کار مناسبی نیست و گوگل جریمه میکنه. و برید لینک سازی کنید. بنده سوال میکنم:

خرید بک لینک
[منبع]
[منبع]
در پاسخ به وبسیما باید عرض کنم که: اگر شما میفرمایید “خرید بک لینک [سایدبار]” از نظر گوگل کاردرستی نیست. آیا لینک سازی که خود شما انجام میدید و دوره آموزش آن را هم برگزار میکنید از نظر گوگل مورد تایید هست؟
سوال اول: آیا خرید بک لینک سایدبار باعث جریمه شدن میشه؟ آیا لینک سازی دائمی مشکلی برای سایت پیش نمیاره؟
پاسخ: جواب اینه که خودشون هم میگن نه، لینکسازی هم اگر درست انجام نشه باز احتمال جریمه شدن هست. پس نتیجه میگیریم که چه بک لینک سایدبار چه لینک سازی هر دو احتمال جریمه شدن داره.
این از این.
سوال دوم: آیا تمام سایتهایی که بک لینک سایدبار خریدن جریمه شدن؟ (اینجا بحث ما روی بک لینک سایدباره)
پاسخ: خیر، بعضی ها جریمه شدند و بعضی ها رشد کردند.
سوال سوم: چرا بعضی از سایتها جریمه شدن؟ (بسیار مهم و امتحانی 😊 ⭐️⭐️⭐️)
پاسخ: برخی سئوکارها میگن اگر برخلاف قوانین گوگل بک لینک انجام بشه باعث پنالتی شدن و جریمه و این حرفا میشه. اینو داشته باشید تا اینجا ✋
سوال چهارم: مگر گوگل برای بک لینک قوانینی داره؟ مگر گوگل جایی گفته چطور لینک سازی کنیم؟
پاسخ: خیر، از نظر گوگل هیچ سایتی نباید اقدام به خرید بک لینک یا “لینک بیلدینگ” کند. این یعنی سئوی کلاه سفید.
پس کسانی که میگن لینک سازی کلاه سفید (یعنی لینک سازی طبق قوانین گوگل)، باید عرض کنم همچین چیزی نداریم.

پاسخ گوگل در مورد لینک سازی
ولی شاید منظور بعضی ها از گفتن کلمه “لینک سازی کلاه سفید” این باشه که “لینک سازی که باعث جریمه شدن در گوگل نمیشه” باشه که این جمله درست هست. ولی اگر منظور لینک سازی طبق قوانین گوگل هست که همچین چیزی نداریم. چون گوگل هیچ جا نگفته چطور برای سایتتون لینک سازی کنید. پس لینک سازی بخشی از سئوی کلاه خاکستری هست. یعنی طوری عمل کنید که گویا کاربران سایت شما این کارها را انجام میدهند نه خود شما.
لینک سازی، بخشی از پروسه سئوی کلاه خاکستری است نه سئوی کلاه سفید
با انجام موارد فوق چه اتفاقی افتاد؟
با انجام موارد فوق، سایت رشد خوبی داشت و کلمات مختلف به صفحات اول گوگل راه پیدا کرده بود. و رضایت بخش بود.
کاهش رتبه در گوگل و ریکاوری
بعد از مدتی با کلمه “پشتیبانی شبکه” که صفحه 1 بود به صفحه 2 گوگل رفت و شاید بودیم که تا رتبه 19 گوگل عقبگرد داشت. اینجا بود که روی بک لینکهای وبلاگ که تا 6-7 ماه به درستی جواب داده بودن ولی غیراصولی بودن شک کردیم. و بنا بر این شد که بک لینکهای وبلاگها رو حذف کنیم، و یک کمپین رپورتاژ در سایتهای قوی اجرا کنیم.
با حذف بک لینکهای وبلاگ و اجرای کمپین رپورتاژ در سایتهای قوی، سایت از رتبه 19 به رتبه 2 گوگل رسید.

خرید رپورتاژ آگهی
رپورتاژ
بعضی ها سوال میپرسن که لینک سازی میکنیم آیا کافی نیست؟ حتما نیازه که رپورتاژ تهیه کنیم؟ پاسخ من این هست که اثری که رپورتاژ دارد با اثری که لینکسازی داره فرق میکنه. گرفتن لینک از نظر گوگل به دو بخش تقسیم میشه میشه. یکی از طریق کاربران سایت که لینک سایت شما رو در فرومها، وبلاگها و شبکه های اجتماعی شون به اشتراک میزارن (سایتهای کاربرمحور)، و بخش دوم از طریق سایتهای معتبر (سایتهای بزرگ و معروف). بهترین زمان اجرای رپورتاژ هم زمانی هست که سایت تا صفحات اول گوگل بالا اومده و باید رتبش به صفحه 1 یا رتبه های بالای گوگل برسه. برای مشاهده بسته های رپورتاژ که برای رایان پشتیبان انجام دادیم اینجا کلیک کنید.
رپورتاژ، یعنی شبیه سازی رفتار سایتهای بزرگ و معتبر در قبال سایت شما

تاثیر رپورتاژ
آیا میدونید [شما الان حدود 20 دقیقه هست که در حال مطالعه این مطلب هستید؟] و از مطلب خارج نشدید. مطلبتون باید اینقدر جذاب باشه
خوشحال میشم دیدگاهتون رو در مورد این مطلب بدونم و مواردی که در این مطلب بدونم. در مورد سئوی داخلی، لینک سازی، حتی خرید بک لینک و بقیه مسائلی که مطرح شد. منتظر نظر شما هستیم.
عالی بود این مطلب ممنون از سایت خوبتون
البته به نظر من در بالا اومدن لینک فقط تعداد کلمات پست نبست و فاکتورهای دیگه هم داره که اصلا اشاره نشد
بله فاکتورهای دیگه هم هست. نگفتیم فقط همین یک فاکتور هست.